Mc-utrustning

Vart du än är på väg har vi utrustningen du behöver för att njuta av körningen i alla väder. Sortimentet har formgivits med tanke på säkerhet, komfort och trygghet. Allt från klassiska skinnjackor, västar till hjälmar, glasögon och handskar.

HJÄLMAR

Hjälmen är en den viktigaste säkerhetsutrustningen du har på kroppen. Statistiken visar att en korrekt utprovad och buren hjälm drastiskt minskar risken för dödliga skallskador. Tänk på att hjälmens livslängd bara är max 5 år, så det gäller att byta ut den i tid för säkerhets skull.

Hos oss hittar du alla tänkbara Harley-Davidson® modeller, allt för att passa just ditt personliga behov. Bara att komma in och prova...


SKINN

Våra skinnkläder är avsedda att ge dig precis vad du vill ha, både på hojen och när du har klivit av. Harley-Davidson® sortimentet omfattar både moderna och vintageinspirerade stilar. Det finns mycket att välja mellan i det omfattande sortimentet.

Du väljer själv vilken design som gäller och vi hjälper till att skapa rätt förutsättningar. Kom in och kika på vårt omfattande urval av skinnkläder.PERFORMANCE-SPORTKLÄDER

Det är inte bara viktigt att mc-stället sitter skönt medan du kör. Performance-tygerna är tillverkade med hjälp av den senaste tekniken och hjälper till att reglera kroppstemperaturen och håller dig hela tiden sval, fräsch och torr.

På så sätt kan du fokusera på körningen och njuta av upplevelsen med denna kollektion Harley-Davidson®.

SÄKERHETSUTRUSTNING

Oavsett väderlek är dessa kläder ett måste för säkra mc-turer. Det spelar ingen roll om du bara vill ha det bekvämt även om vädrets makter står emot dig eller vill att dina medtrafikanter ska se dig klart och tydligt. Våra mc-kläder är utrustade med den senaste tekniken och har allt du behöver för att vara skyddad och säker när du är ute och kör.

Vi har Harley-Davidson® plagg för alla väderlekar, från värmekläder och mc-jackor i svala vävmaterial till reflexregnkläder och ytterplagg.