Senaste nytt

2024-06-14

Den som väntar på något gott...så brukar man säga. Andreas lyckades fånga en Harley-Davidson RoadGlide 114 Special i Brilliant Red/Black Edition i vårt showroom. Äntligen så landade drömhojen med rätt utrustning i garaget. Allt är upplagt för en riktigt härlig sommar med många sköna turer. Vi tackar för affären och förtroendet. 🤙😁

https://h-dlulea.se/photogallery

Nu rullar Harley-Davidson ut till våra kunder nya som begagnade. Passa på att besöka oss och få inspiration till en H-D.

Varför inte toppa årets sommar med en Harley-Davidson.

Välkommen in...

#hdlulea #harleydavidsonlulea #hd #harleydavidson #roadglide  #lindroths #ridetolive #lindrothsmotorcenter #lulea #thefirstchoice


2024-06-03

I lördags körde Harley-Davidson Club Sweden Distrikt K en tur. Starten var från Harley-Davidson Luleå, och det var många hojar deltog när kortegen drog iväg. 

Resmålet för dagen var Kalix och fiket Vevves medan själva resvägen dit var hemlig enligt Road Captain. Allt för att öka spänningen på turen.

Vi tackar för besöket och önskar alla H-DCS bikers välkommen åter. Hoppas att ni fick en kanonkörning i solen. 🤙😃


#hdlulea #harleydavidsonlulea #hd #harleydavidson #hdcs #distriktk #lindroths #thefirstchoice #lindrothsmotorcenter #lulea


2024-05-30

Harley-Davidson Luleå har sålt 6 Harley-Davidson American Grand Touring CVO 2024 fram tills nu. Fördelat över samtliga modeller StreetGlide 121 VVT, RoadGlide 121 VVT samt RoadGlide 121 CVO ST (HO). Detta är väldigt glädjande att vi har fått möjligheten att få leverera dessa otroliga CVO:er till kunder som valt oss som sin leverantör.

Vi har nu fått hem den sista Road Glide CVO 121 VVT 2024 i den läckra färgen Copperhead för en omgående sommarleverans. Upplev körningen i ett nytt perspektiv med denna unika Harley-Davidson, som utstrålar både design, teknik och prestanda. 

Givetvis så byter vi in din nuvarande hoj, om det är dags för en uppdatering.

Välkommen in...

" The First Choice "

Harley-Davidson Luleå2024-05-06

TESTDRIVE & HOT DOGS VILKEN SUCCÉ...

TACK ALLA BESÖKARE SOM DELTOG DENNA HÖJDARDAG!

HÅLL ÖGONEN ÖPPNA I JUNI KÖR VI IGEN...

24-04-30

Dags för Testdrive and Hot Dogs!

Nu på lördag 4 maj kl.11.00-14.00. Kom och provkör Grand American Touring. Upplev helt nya Streetglide & Roadglide 2024.

Vi grillar Hot Dogs till våra besökare. Välkommen till Harley-Davidson Luleå

"The First Choice"

#hdlulea #streetglide #roadglide #harleydavidson #testrideandhotdogs #grandamericatouring #lindroths #lindrothsmotorcenter

2024-04-15

Håll ut...snart är det dags för 

OPEN HOUSE HOS HARLEY-DAVIDSON LULEÅ.
LÖRDAG 27 APRIL KL.10.00 - 14.00

Vi arbetar med att få klart våra demohojar, få fram senaste kläderna och rulla in 24:års H-D modellprogram i vårt showroom.

Passa på att hitta din egen personliga klädstil, eller varför inte styla din H-D med 20% rabatt på hela sortimentet i H-D Shopen. (Gäller ej motorcyklar).

Provkörning av helt nya Streetglide 117, Roadglide 117 2024, Breakout 117 samt Low Rider S 117. Kom och upplev nya Roadglide CVO 121 2024 med unika lacken Copperhead. 


Harley-Davidson Club Sweden är på plats och grillar hamburgare.


Ta din Harley och kom till ett makalöst Open House hos Harley-Davidson Luleå.
Vi syns 🤙🏻😁


#hdlulea #harleydavidson #lindrothsmotorcenter #lindroths #openhouse

2024-04-12

Årets första riktiga biker dök upp hos Harley-Davidson LULEÅ. 

Johan Taavo tog chansen och njöt av det härliga hojvädret. 

Snyggt 🤙😁 

2024-03-18

Nu börjar det försvinna Harley-Davidson ur vårt Showroom varje vecka. Så om du funderar på en H -D, kom in redan nu och kika på våra hojar i lager. Givetvis tar vi inbyten om du är ute efter en uppdatering av den nuvarande hojen.

Sortimentet varierar löpande beroende på försäljningen av nya och begagnade Harley-Davidson, så det gäller att vara snabb om man vill fånga just sin favorit.

Snart är det dags...

Välkommen in till Harley-Davidson Luleå

2024-03-06

Försäljningen av modellprogram 2024 pågår nu för fullt, intresset för nya versionerna Street Glide och Road Glide är stort. Så om du funderar på att uppgradera till en Grand American Touring så är det dags nu. Vi har dessa skönheter för påseende i vårt showroom.

Exclusivt även Street Glide CVO 121 VVT samt Road Glide CVO 121 VVT 2024 i den läckra lacken Cooperhead.


Välkommen in...


2024-02-27

Nu börjar våra förbokningar att landa en efter en. Går du också och funderar på en ny Harley-Davidson 2024 till sommaren? 

Då är det dags att förboka din favorit redan idag... 


Vi har också kvar några 2023:or till attraktivt pris.


Välkommen in och kika...


2024-02-21

Vid Dealer Forum i Dusseldorf tidigare i januari mottog Team Harley-Davidson Luleå pris som bäst i hela Norden på försäljning av H-D kläder under 2023.

Vår målsättning är att erbjuda ett attraktivt H-D sortiment som varvas med säsongernas olika löpande nyheter för både dam och herr.

Så vi kan väl säga att vår strategi att tänka kläder har varit en riktig fullträff. Resan fortsätter med nya kollektioner för året 2024. 

Vi vill givetvis passa på att tacka alla våra kunder som varit med under 2023 och bidragit till detta fina pris. Tack allihopa

Välkommen in och kika på årets nyheter.

Team Harley-Davidson Luleå2024-02-01

Kundbokningarna för Harley-Davidsons årsmodellsprogram 2024 pågår nu och antalet är begränsat. Så säkra din H-D leverans till kommande hojsäsong. 

Går du i tankarna och funderar på att investera i en ny Harley-Davidson? 

Vänta bara inte allt för länge...utan passa på nu när urvalet är som störst!

Vi står givetvis till din tjänst med all tänkbar information och support.

Välkommen in till Harley-Davidson Luleå...

2024-01-22

Vilka otroliga dagar det blev på EMEA Dealer Forum i Dusseldorf. Slutligen delades det igår ut priser inom några olika kategorier. Harley-Davidson Luleå tog hem priset 2023 försäljning av apperal/kläder i Nordic Region. 

Med andra ord så vi lyckats med vår satsning av nya upplägget samt urvalet i sortiment. 

Vill tacka alla våra kunder som varit med och bidragit till detta fina pris. Tack allihopa 🤙🏻😃 

2024-01-05

Årets första Harley-Davidson ut 2024...

Vi gratulerar köparen till denna otroligt läckra Street Glide Special 114 2023 i Baja Orange. En H-D som verkligen får omgivningen att lyfta blicken.

Tack för förtroendet återigen och affären, du blev dessutom först ut på nya året 2024. Nu väntar man bara på vårsolen och lite asfalt, eller hur?

Det finns fler coola Harley-Davidson i vårt showroom med attraktiva erbjudanden. 

Välkommen in och kika 🤙😄


Reservation för slutförsäljning.