Vårt team

Här på Harley-Davidson®Luleå så lever och andas vi H-D® dag som natt. Att få arbeta med ett varumärke som H-D® och få hjälpa till att förverkliga våra kunders önskningar och drömmar är bland det roligaste vi vet. 

En spännande resa som vi tillsammans med våra kunder ser till att bli en upplevelse vid varje tillfälle.

Välkommen in till oss och låt dig inspireras till din nästa affär...


2023 Apperal Sales vs Target, Winner Nordic Region

Harley-Davidson Luleå / The First Choice
Team Luleå: Marko, Mikael, Kenneth och Peder.


Kenneth Taavo

Kenneth Taavo

Dealer Principal

En riktig H-D entusiast som tillbringar många sköna mil på långturer och träffar varje år. Har unik fingertoppskänsla gällande både modellval likväl som personlig utrustning kombinerat med en hög servicegrad.

+46 (0)70-585 00 77
kenneth@h-dlulea.se

Peder Pallin

Peder Pallin

Apparel & Licensing - GM Sales

Brinner för att styla och skapa hojar med snygg design. Givetvis blir det några mil också om vädret tillåter. Har full koll på vårt sortiment och hur shopen ska presenteras smakfullt.

Mikael Larsson

Mikael Larsson

Workshop Manager - Parts/Accessories

En mekaniker & tekniker med magisk talang gällande motorer och teknik. Har skruvat hela livet med Harley-Davidson. Alltid med fokus på kundernas behov och krav löser han det mesta inom våra väggar. Han är spindeln i nätet med hög kvalitetskänsla och perfektionism.

Marko Brljacic

Marko Brljacic

Technician - Workshop

Marko har en lång erfarenhet inom Harley-Davidson och det tekniska området. Han ser utmaning i varje arbetsuppgift och att leverera kvalitet till våra kunder oavsett uppdrag. En ny resurs i vår workshop och Team Luleå.